Pogrešajo Roberta Nučiča

9.9.2019 | 20:50

Robert Nučič

Grosuplje - Policisti Policijske postaje Grosuplje od včeraj obravnavajo pogrešanje 48-letnega Roberta Nučiča iz Grosuplja. Svojci so ga nazadnje videli 6. julija letos v popoldanskih urah doma. Robert je visok 190 centimetrov, srednje postave, ne nosi očal, ni imel brade ali brk. Kaj bi lahko imel oblečeno, ni znano.

Za izsleditev osebe so policisti izvedli vrsto aktivnosti, med drugim je bila izvedena tudi iskalna akcija skupaj z lovci in gasilci v sodelovanju z jamarsko reševalno službo, s katerimi je bilo pregledanih več naravnih jam, ki se nahajajo v gozdovih v okolici naslova prebivanja. Iskalna akcija ni bila uspešna.

Opravljenih je bilo več razgovorov s sosedi, prijatelji, znanci, bivšimi sodelavci in ostalimi osebami, ki bi lahko posredovali koristne informacije. Kljub trudu jim ga do sedaj ni uspelo najti.

Vse, ki bi imeli koristne informacije o pogrešani osebi, naprošamo, da to sporočijo na Policijsko postajo Grosuplje na št. 01/781 83 80 ali številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

L. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava