dolenjska

Marjan Hribar postal v.d. direktor JGZ Brdo, županoval bo nepoklicno

14.4.2020 | 20:00 | L. Markelj

Marjan Hribar bo župansko funkcijo zdaj opravljal nepoklicno. (Foto: L. M.)

Marjan Hribar bo župansko funkcijo zdaj opravljal nepoklicno. (Foto: L. M.)

Šmarješke Toplice - Vlada RS je na nedavni dopisni seji med drugim za vršilca dolžnosti direktorja Javnega gospodarskega zavoda Protokolarne storitve RS (JGZ Brdo) imenovala mag. Marjana Hribarja, župana Občine Šmarješke Toplice. Še prej je seveda s položaja zavoda razrešila dotedanjo direktorico Špelo Munih Stanič.

Hribar, ki bo enoletni mandat direktorja JGZ Brdo nastopil v soboto, je funkcijo župana doslej opravljal poklicno, kot je svojim volivcem tudi obljubil pred volitvami. Takrat je med drugim poudaril, da je biti župan velika čast, poslanstvo in posebna odgovornost.

Zdaj pa je občinskim svetnikom, ki jim je novico že sporočil, povedal, da bo zaradi novih nalog v občini županoval nepoklicno in da novo nalogo jemlje kot veliko priložnost zanj osebno in za šmarješko občino, saj bo lahko z vsakodnevnimi neposrednimi stiki z odločevalci v tej državi lažje uresničeval glavne naloge in projekte v občini, seveda tudi v sodelovanju z njimi.

V priponki Hribarjeva izjava iz predvolilnega soočenja na Radiu Krka, da bo županoval poklicno.

Zvočni zapisi

Hribar izjava

‹ nazaj

Komentarji (9)

15.4.2020 14 (17) (3)Ocenijjoras 
Saj ne veš a bi se smejal ali bi se jokal.
15.4.2020–8 (1) (9)OceniLojzekov stric 
jjoras v prazen bazen skoči na glavo
15.4.2020 2 (5) (3)OceniTrue Truic 
lojzek a v tistga bodočga v Češči vasi zraven "bele kape" misliš ? Tam je že rezervirano za tiste z Rotovža - direkt -pofff na glavo ..mogoče pa v šmarjeških ne bo več vode v bazenih kot praviš :) Eni v šmarješki bazen na glavo, drugi pa v imaginarni bazen Češča vas isto na glavo...enako bodo užival.
15.4.2020–1 (1) (2)OceniLojzekov stric 
za tako malo občino je , lahko priložnost , če ima župan še drugo sluzbo, za občino cenejše , in veliko drugih priložnosti je
15.4.2020 4 (4) (0)OceniTrue Truic 
ja, za nekatere v tej majhni in večji MONM velja , da je s tujim ku...opletat po koprivah zelo pogumno in njim koristno dejanje. To so eni in isti ki to obvladajo...kot kameleoni. Sam barvo zamenjajo in spet opletajo....;)
15.4.2020 7 (7) (0)OceniMatej83 
To je dobesedno norčevanje z volivcev! Nikoli več! Kar volite še ta kader...
15.4.2020 7 (7) (0)OceniTrue Truic 
Kakšne župane imate/ mo po posameznih občinah, ste imeli priložnost spoznati sedaj v teh izrednih razmerah. Čisto preprosto. Kdo se je pokazal in kdo zabil v mišjo luknjo ...Je omenjeni osebno in kaj naredil za občane med krizo? Isto vprašanje velja za MONM , saj gre za iste ljudi...
15.4.2020 6 (6) (0)OceniTrue Truic 
jjoras@ kakšna bitka za 1 glas na minulih volitvah,sodstvo, mediji cel cirkus - sedaj pa tole....res ne veš al bi se smejal ali jokal, lepo si to povedal:) ....tragikomedija. V bistvu tragikomedija volilcev, ki takim in podobnim omogočajo plavanje na površju:)
15.4.2020 7 (7) (0)Ocenijjoras 
Striček, le kam pa, saj tudi enega bazena celo novo mesto ne premore. Ali misliš na tisto gostilno z bazenom, ki se gradi v sosednji občini poleg finančnega balončka v naselju podmiznik ? A me boš prišel z rudijem iskat ? Pojdi se razkuževat tam nazaj za šank s tvojimi kolegi. V čem je občina šmarješke toplice napredovala pod tem kadrovanjem in zakaj za JGZ Brdo ni drugih kandidatov ? Poleg tega bo še vedno obdržal županski status in zgleda bo treba še enega zaposliti v občini. Nalij si čistega vina in poglej kako te dolenjske občine tonejo hitreje kakor titanik.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava