dolenjska

Spremenili režim vstopa v bolnišnico

29.9.2020 | 11:30 | M. L.-S.

Ilustrativna slika

Ilustrativna slika

Novo mesto - Iz Splošne bolnišnice Novo mesto sporočajo, da so spremenili režim vstopa v bolnišnico. Postali so Covid bolnišnica, ki že sprejema Covid paciente, zato so bili prisiljeni sprejeti dodatne varnostne ukrepe, da bodo lahko čim bolj uspešni v boju z virusom.

»Še vedno pa ne smemo pozabiti, da je potrebno storiti vse, da bo kljub dodatnim varovalkam preostala dejavnost bolnišnice potekala čim bolj nemoteno in po načrtih,« pravijo. Zato prosijo vse, ki prihajate v Splošno bolnišnico Novo mesto, da pridete na dodeljen termin čim bolj točno in ne več kot 15 minut pred samim predvidenim terminom pregleda/posega/preiskave/sprejema.

Pred vstopom v bolnišnico pripravite vabilo na pregled in izpolnjen vprašalnik o zdravstvenem stanju, ki ju boste izročili osebju na vhodu. Ob vstopu v bolnišnico vam bomo tudi izmerili telesno temperaturo na avtomatskem merilniku, pri nadaljnjih usmeritvah pa vam bo pomagal tudi varnostnik, ki so ga postavili na vhod zaradi povečanega števila obiskovalcev.

V primeru, da se želite zgolj naročiti na zdravstveno storitev, prosijo, da potrdilo o izdani e-Napotnici oddate v skrinjico pred vhodom v bolnišnico oz. da za naročanje uporabite enega od drugih načinov naročanja (spletna stran, telefon).

Kot še pravijo, prihaja slabo vreme in povečano število respiratornih okužb, zato bomo izzivov polno situacijo, ki je pred nami, lahko uspešno prebrodili le skupaj, z upoštevanjem navodil.

‹ nazaj

Komentarji (2)

29.9.2020 2 (3) (1)Ocenitoto 
kaj naj naredijo rudarji ki gredo pod zemljo in ni nobene garancije da se bodo po končani izmeni vrnili na površje. Zaščito na sebe in delati in ne sejati samo strah in stokati izbrali ste poklic in ko ste izbirali ste morali vedeti kaj vas čaka ko se bo treba odzvati ali sonce ali zima ali bakterija ali virus ali lahko ali težko. Kakšne vrste kakšne kolone pred vrati kaj je to zaščito in delo edino to se šteje. Davkoplačevalci smo izdvojili prevelik denar za zaščitna sredstva da se sedaj stoji pred vrati in prosi vaše miloščine ali se boste usmili čakajočih ali ne. Sedaj je samo zdravstvo dokončno dotolko naš zdravstveni sistem, sicer je pa to vse odraz vladajoče elite skozi vsa leta naše slavne samostojnosti in demokracije. To je res demokracija kar se sedaj dogaja z ljudmi. Ostanite zdravi.
29.9.2020 1 (1) (0)Ocenineevedni 
Za boljšo komunikacijo,novi bolnici dajo vhodom imena kot je- A, B, in C,...,kar je bolj kratko,razločno,...,ane bi bo to v redu? Veliko jih ne ve,da je sedaj preje zadnji vhod - glavni vhod !

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava