dolenjska

Cepljenje v ZD Novo mesto - obveščali vas bodo le še z SMS

29.3.2021 | 14:20 | M. K.

ZD Novo mesto (foto: arhiv; ZD)

ZD Novo mesto (foto: arhiv; ZD)

Novo mesto - V Zdravstvenem domu Novo mesto so z današnjim dnem prešli na nov način obveščanja o terminu cepljenja proti COVID-19. To se bo sicer še naprej, kot sporočajo iz zavoda, nadaljevalo glede na prednostne skupine po sprejeti strategiji cepljenja.

Vsi, vabljeni na cepljenje, bodo predhodno prejeli SMS obvestilo z navedenim terminom cepljenja in osnovnimi dodatnimi informacijami.

Cepljenje poteka v kletnih prostorih ZD NM – v telovadnici fizioterapije z ločenim zunanjim vhodom s spodnje strani zdravstvenega doma (nasproti lekarne in stare interne bolnišnice).

Obiskovalce naprošajo, da pred prihodom izpolnijo vprašalnik za izvedbo cepljenja, v primeru pomislekov ali zdravstvenih težav pa naj se posvetujejo z izbranim osebnim zdravnikom.

Če se iz zdravstvenih ali drugih razlogov cepljenja v predvidenem terminu ne morejo udeležiti ali je prišlo do pomote pri vnosu telefonske številke, pa naj bo sporočijo na številko 07/3916-832 – ta je izključno rezervirana le v ta namen.

‹ nazaj

Komentarji (1)

30.3.2021 1 (2) (1)Ocenitrue truic 
Ali zdravstveni delavci, bolnica, minister in dir.NIJZ, premijer oz. predsednik vlade tudi ob tem podpišejo izjavo o prevzemu odgovornosti morebitnih posledic cepljenja, ter ali stranka dobi v vpogled surovinsko sestavo tekočine, ki jo vbrizgajo v telo ? Sicer normalna vprašanja državljana, ki se ravna v skladu z ustavo in zakonodajo Republike Slovenije..

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava