dolenjska

Še ena civilna iniciativa

17.2.2011 | 14:00 | M. M.

Zlatko Resman (Foto: R. N.)

Zlatko Resman (Foto: R. N.)

Straža - Lahko bi dejali, da v občini Straža civilne iniciative rastejo kot gobe po dežju. Deluje jih že kar nekaj, pred kratkim pa je sedem občanov z Zlatkom Resmanom na čelu ustanovilo še civilno iniciativo za okolje in pravičnost, ki je nastala iz potrebe po opozarjanju na resnične okoljevarstvene in razvojne probleme v občini, saj je bilo po njihovem mnenju do sedaj precej civilnih iniciativ ustanovljenih z namenom koristiti posameznikom za privatne oziroma politične interese, ne pa v korist občanov.

Resman je novinarju Roku Nosetu med drugim pojasnil, da se bodo ukvarjali s problemom dimniških koncesionarjev, polivanjem gnojevke po občini, previsokimi komunalnimi prispevki in ureditvijo obrtne cone. Kaj v novi CI menijo o družbi Ekosistemi, pa si preberite v današnji številki Dolenjskega lista.

‹ nazaj

Komentarji (16)

18.2.2011Ocenipepe 
E MOJ RESMAN, STEBOJ NE BO NIKOLI NIČ. SEDAJ BI PA KOMUNALNE STROŠKE POCENIL. KO SI BIL SVETNIK SI IMEL MOŽNOST VPLIVATI NA CENO, PA SI BIL RITKA IN PODPIRAL POLITIKO OBČINSKE UPRAVE. KDO TE BO PA JEMAL RESNO ČE NIMAŠ SVOJEGA JAZZA IN SEDAJ TUDI NOBENEGA VEČ VPLIVA!!!
18.2.2011Ocenistražan 
Zgubljen bivši lakaj uprave bo lajal na upravo, ha, ha
18.2.2011Ocenianonimc 
kolk so mu plačal v firmi Ekosistemi, da je tako ritolizniški?
18.2.2011OceniDabo 
pepe , v vsem pa tudi nimaš prav . stranki SDS ni doprinesel nič dobrega , verjetno je rojen zato , da v njegovi bližini VSE nazaduje . mislim , VSI okrog njega postanejo adacta
18.2.2011OceniZlatko 
Prvo kot prvo sem razočaran nad takšno objavo novinarja v besedilu, ki ga je dobil. V katerem ni bilo niti besedice o Ekosistemih kjer vidim v objavi polno nekih izmišljenih natolcevanj. Ivan in Franc a mogoče veste kdo je lastnik Dolenjskega lista verjetno konkurenčno podjetje Ekosistemov. Vse skupaj mi gre na kozlanje, če nekdo noče pomagat saj nagajat ne rabi. Dvomim v pristnost tega članka saj v naslovu lahko vedel, da je to druga CI v občini Straža, ki se je javno registrirala. Kje so ostale?
18.2.2011OceniFRANCI 
E MOJ ZLATKO KJE JE PAMET TVOJA! CELA STRAŠKA DOLINA SE TI SMEJI TI PA SI S TVOJO INICIJATIVO ŠELE NA ZAČETKU POTI,. KO PA TI BOJO DOKAZANE TVOJE LAŽI IN SPRENEVEDANJA TI PA PROPAD INICIJATIVE SLEDI. NAMREČ 7 PALČKOV CELI OBČINI PAMET SOLIIN IN VEDI DA PROTI VETRU SCATI PRIDA NI, KER TVOJI INTERESI SO DRUGAČNI.TO NAPISAL JE FRANCI KI NI TVOJ TRN V PETI, SAMO MALO OKOLI ZA ODGOVOR SE OBRNI.
18.2.2011OceniDore 
Franci prav smešno kako vas nekatere tvojega kova ta Civilna iniciativa skrbi. Kot zgleda ne znaš brati. Teh 7 palčkov so ustanovitelji od katerih je večina z znanstvenimi nazivi kar ni primerjave z tvojo napol srednjo šolo. A to ni pomembno, važno je zgolj dejstvo, da se ne obsoja ljudi kot podjetja brez argumentov in vsepoprek pribija na križ. Jaz sem član SDS-a in se mi tale Dabo zdi kot nekakšen rabelj v obsojanju z tem, da človeka čim bolj oblati. Kakor jaz vem je bil izredno dostopen fant, dokler mu niste naredili nekakšno spletko kjer se vam zdaj pošteno obrestuje. Mal si poglejte kako zgleda vaš odbor v Straži kjer ste se pustili ponižati in 3x župana na kolenih prosili za koalicijo. On se je na vas dobesedno "polulal."
19.2.2011OceniPeter-SDS 
Gledam kako strankarski kolegi grajate Zlatkota. Ali veste, da je prav on oživel ta odbor, če se spomnite so bili pred 5 timi leti štirje člani pa še ti zatopljeni v alkohol. Spomnim se, da se je šele takrat začelo omenjati in govoriti o SDS Straža, ko Zlatkota še poznal nisem. Ne vem kaj ste imeli ampak blatenja pa ne presem, ker to tudi ni način našega predsednika. To, da se je odločil za CI je pa njegova stvar. Vem pa, da ni nekakšen brezvezni kričač, kot g. Plut.
19.2.2011Ocenisvinec 
Že po faci se mu vidi, da je član SDS. Naslednja njegova CIV inicijativa bo " Vpliv cinka na menstruacijo bolivijskih krav". Mentor bo pohodnik AVNOJ pporočnik Ivan Janša-Janez.
20.2.2011OceniMarjan 
Pepe kakor pravijo ta novi svetnik ni niti senca njega v občinskem svetu saj ne ve kam bi se obrnil na levo, desno ali sredino. Škoda, da je zapustil stranko zdaj vidim, da ta novi niti občinske sejne sobe ne more zrihtati, nobeden nas več ne vpraša a imamo kakšne predloge. Zgleda, da služi samo J:J-ju ostali člani pa nismo pomembni. Tega Resman-a pa pustite pri meru, ker za nas ostale člane ni bil slab. Ni več v našem krogu in tudi ne želim slišat o njem, raje se posvetimo sami seb.!!!!!!!!!!!!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava