Miklavžev koncert s predstavo Potuj z menoj

12.12.2012 | 12:35

Miklavžev koncert s predstavo Potuj z menoj

Žužemberk - V četrtek, 6. decembra, je šola učence tradicionalno obdarila z Miklavževim koncertom. Tokrat smo si ogledali predstavo, ki so jo pripravili učenci, ki obiskujejo šolo s prilagojenim programom osnovno šolo Dragotina Ketteja, z naslovom Potuj z menoj. Igra je v celoti avtorsko delo učiteljev šole (od avtorske glasbe do scenarija in režije).

Z igro nas je mravljica Mila popeljala v čarobno Mravljično deželo, kjer si vsi med seboj pomagajo, se razumejo med seboj, ne iščejo napak na drugih in sprejemajo drug drugega. Popeljali so nas v svet drugačnosti in pokazali, da je glavno vodilo v našem življenju dobrota, ljubezen, iskrenost in razumevanje.

Učenci in učitelji OŠ Dragotina Ketteja v igro vložili ogromno truda, predvsem pa ljubezni do dela, ki ga opravljajo. Igra je tako učence kot učitelje presunila in ganila ter nam odprla vrata v svet drugačnosti.

Učencem in delavcem OŠ Dragotina Ketteja se za obisk in zaigrano predstavo iskreno zahvaljujemo in upamo, da se kmalu ponovno snidemo.

Besedilo: Tinka Fric, Foto: Rok Nose

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava