V Metliki so stopili skupaj

21.2.2015 | 11:15

Metlika - Območno združenje Rdečega križa Metlika je včeraj v športni dvorani pri OŠ Metlika pripravilo 15. dobrodelni koncert Stopimo skupaj. Izkupiček od prireditve, na kateri so prodali 238 vstopnic, ter od dobrodelnih prispevkov, bodo namenili družini Mahmić iz Metlike za stroške terapij in nakup nujno potrebnih pripomočkov, ki jih njihov hudo bolni sin Ajnur potrebuje za razvoj.

Na prireditvi so nastopili Vasovalci, Adi Smolar, Barbara Pavlič, Erika Kralj&Mistik, Andraž Hribar, Regina, Perica Jerkovič, 2B, Kontrabant, Peter Dirnbek, Gušti in Nina, Preloški muzikanti, Roman Zupančič, Admir Baltič, ansambel Tonija Verderberja, Irena Tratnik Dosso, Gal Gjurin, trio Grazzioso in Alenka Gotar.  Prireditev sta povezovala Vesna Žist in Lojze Bojanc. Vsi so se odrekli honorarjem. Maja Matko iz Črnomlja je staršem Ajnurja izročila ključe avtomobila, s katerim bodo otroka vozili na terapije.

Prisotne so pozdravili tudi generalna sekretarka Rdečega križa Slovenije Renata Brunskole, metliški župan Darko Zevnik in predsednik Območnega združenja Rdečega križa Metlika Jožef Nemanič.

Prispevke za družino Mahmić še vedno sprejemajo tudi na transakcijski račun Rdečega križa Metlika 02994-0019199751, s pripisom DRUŽINA.

Besedilo in fotografije: M. B.-J.

Galerija

Komentarji (1)

23.2.2015Ocenimetličanka 
Vse čestitke organizatorjem. Samo: koncert je bil predolg. Več kot tri ure: strašno! Bojim se, da bo v prihodnje zaradi tega izgubljena še ta publiko. Ljudje se pritožujejo in iz mnogih ust je bilo slišati: nikoli več. V razmislek!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava