šport

Trebanjske rokometaše bo vodil Uroš Zorman

17.6.2020 | 13:35 | Besedilo in fotografije: R. N.

Skupinska fotografija RK Trima Trebnje

Skupinska fotografija RK Trima Trebnje

Novi trener Uroš Zorman in kapetan Uroš Udovič 

Novi trener Uroš Zorman in kapetan Uroš Udovič 

Trebnje - Rokometni klub Trimo Trebnje je danes dopoldan predstavil ekipo za prihajajočo sezono. V moštvu je kar nekaj novih obrazov, sprememba pa je tudi na trenerskem položaju. Ivana Vajdla je zamenjal nekdanji slovenski rokometni reprezentant Uroš Zorman, s katerim so Trebanjci podpisali dveletno pogodbo.

»Zahvaljujem se vodstvu kluba za ponujeno priložnost, da lahko vodim tretjeuvrščeno ekipo minule sezone. Zame je to velik izziv, saj začenjam s samostojno trenersko kariero,« je uvodoma dejal 40-letni Zorman in dodal, da jih čaka težko in zanimivo obdobje. »A verjamem, da se bomo ob koncu sezone lahko pogovarjali o številnih lepih stvareh. Obenem pričakujemo izjemno zanimivo državo prvenstvo ter igranje v ligi EHF.«

Sodelovanje z Urošem Zormanom za klub predstavlja poseben izziv, saj ima izjemne izkušnje z največjih rokometnih tekmovanj, je poudaril predsednik kluba Anton Janc. »Z njegovo pomočjo želimo narediti korak naprej in delovanje kluba dvigniti na še višjo raven. Tako kot se zavedamo, da bo to njegova prva vloga glavnega trenerja, vemo, da je nadvse motiviran, da se dokaže v tej vlogi,« pravi predsednik.

Predstavitve ekipe sta se poleg podpornikov, predstavnikov sponzorjev in drugih privržencev kluba udeležila tudi trebanjski župan Alojzij Kastelic in generalni sekretar RZS Goran Cvijič.

‹ nazaj

Galerija (14)

IMG_3384
IMG_3388
IMG_3392
IMG_3394
IMG_3396
IMG_3399
IMG_3403
IMG_3407
IMG_3409
IMG_3413
IMG_3417
IMG_3422
IMG_3433
IMG_3439

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava