Zadnji komentarji

Bela krajina na sejmu na Dunaju
sob, 18.1.2020 (10:15)
Nikolaj BTC: 20 let razvoja turizma, da nas na Dunaju predstavljata kruh s kumino ob zvokih frajtonarce. Bravo! Čestitke!!

28 tisočakov za oživljanje mestnega jedra
sob, 18.1.2020 (12:00)
Jožko: A da manjka ? Ja, tako kot leta 1575, ko je vojska iz Nm odšla v Karlovac in je Glavni trg zarasla trava in grmovje in oštarije so propadle. Danes vsaj trava in grmovje, nimata možnosti :-)) Danes na trgu srečal enega samega, ki ni vedel kaj bi. Čisto izgubljen je bil :-( ... :-))

V Krki pričakujejo zaključke preiskave v romunski podružnici konec meseca
pet, 17.1.2020 (13:15)
Janez Novak: *Fake News: Preiskava bo pokazala, da je šlo res za podkupovanje. Interno bodo razširili preiskavo še na ostale podružnice in izkazalo se bo, da ima afera še večje razsežnosti in da riba res smrdi pri glavi. Zaradi objektivne odgovornosti bo celoten vrh podjetja nemudoma odstopil, kar bo podjetju pustilo na novo zadihati tudi na ostalih "skorumpiranih" področjih... In končno bodo lahko zaposleni svobodno in neobremenjeno govorili o svoji službi, slabostih in prednostih! Ampak kot sem že napisal, to je Fake News!!!

Podkupovalna afera Krke v Romuniji
sre, 15.1.2020 (16:25)
Janez Novak: Živeli pastirčki, True Truic!

Livar pred lastniškimi spremembami
čet, 16.1.2020 (20:30)
Nada Pozun: Ob znanih imenih UNICREDIT, ADDIKO, Uroš Čufer, Vojko Rovere, Rok Rozman ter igri lastnikov oz. upnikov, grozi resno oškodovanje uspešne družbe in manjšinskih delničarjev – VZMD ponudil Delničarski sporazum za zaščito malih vlagateljev www.vzmd.si/novice/livar-ob-znanih-imenih-unicerdit-addiko-uros-cufer-vojko-rovere-rok-rozman-ter-igri-lastnikov-oz-upnikov-grozi-resno-oskodovanje-uspesne-druzbe-in-manjsinskih-delnicarjev-vzmd-ponudil-delnicarski-sporazum-za-zascito-malih-vlagateljev

Dars iz igre za prva dela na 3RO izločil še dva ponudnika
čet, 16.1.2020 (21:15)
miha: Čist tako eno vprašanje... Ko se izloča vse te tuje firme, bi vseeno vprašal, koliko firm v Sloveniji je sposobno zgraditi tunel pod Gorjanci ali zgraditi kakšen večji viadukt in ali imajo za to mehanizacijo?

Zakaj država Posavju ne omogoči zdravstvenega izobraževanja? Kaj bo z novomeškim splavom?
sre, 15.1.2020 (18:15)
enel: kakor je meni znano oz sem videl se je splav po selitvi v bara Boter na lokacijo Beach bar Loca uporabljal v gostinske namene za kar je tudi registriran. Bil sem tudi na koncertu mlade super Novomeške skupine katera je imela nastop na splavu. Koncno ena super lokacija v Novem mestu. zelenje, Krka, zanimiva gostinska ponudba... tako da ne vem kaj ste nekateri videli. Plaza koncno zivi in tako je prav.

V Šentrupertu so si oddahnili, proračun pod streho
tor, 14.1.2020 (10:00)
andreoti: V Šentrupertu smo si pač izbrali tako oblast. V obč.svetu so ljudje, ki so tam že bili in ki pojma nimajo o stvareh v občini, kaj šele o delu občinske uprave. Če župan pravi, da se ne more financirat stvari, ki so zakonsko določene, kot so šola in vrtec in noče sofinancirat glasbene šole, rdečega križa, knjižnice, čeprav so po pogodbah soustanovitelji, potem je z županom in njegovo ekipo nekaj hudo narobe. Spoštovani sokrajani, pamet v glavo.

Adrii Mobil priznanje za najbolj inovativne izdelke
sre, 15.1.2020 (09:15)
Marija: Bravo Adriaši

Vojska bo v Vinici sanirala dovozne poti za varovanje meje
čet, 9.1.2020 (17:45)
kajtimar: bo Lidija imenovana tudi Tania tudi kaj prispevala za sanacijo poti? po urejenih poteh ji bo lažje taksirat ;)

Našli povzročitelja detonacije v Sevnici
čet, 9.1.2020 (10:35)
Jan Božič: tega bi Trampel vzel v Ameriko, je glih en tulk prfuknjen

Melania Trump najvplivnejša med stotimi Slovenci
pon, 6.1.2020 (12:30)
Jožko: "Vsakogar, ki izstopa, uničijo". Ali vsaj poizkušajo uničiti. Marsikaj od tega kar si navedel Sašo, imaš prav. Žal.

Pijan zaspal na konju; Nameren požig avtomobila?
pon, 6.1.2020 (13:30)
miha: Ja seveda. Kje pa piše da se je zarad žene napil? Skratka po tvojem so v tem primeru krivi konj, baba in policaj samo jezdec ne....

Rektorju novomeške univerze 15 tisočakov kazni
pet, 29.11.2019 (08:00)
Bumbar: "...nobena od zadev v resnici ni vredna kaznovanja." A to pomeni, da je pet poneverb po več kot 10 jurjev primerljivo s krajo čigumijev v trgovini?

Za zbirno-reciklažni center našli novo lokacijo
tor, 7.1.2020 (19:05)
DamDam: Ne vem, iz napisanega je mogoče sklepati marsikaj. Če gre zgolj za kosovne in nenevarne odpadke, se županu opravičujem za malce "pregrob" komentar.

Trčil v drevo od koder ga je odbilo v policijsko vozilo
tor, 7.1.2020 (12:15)
miha: nič hudega, mu bomo že drugi avto kupili pa bo.... a bo Audi dobr?

Podjetje Cugelj PVC in ALU okna praznovalo 20 let obstoja
tor, 10.4.2018 (10:05)
Mitja Pritržnik: Ponudnikov za pVC okna je preko 500 v Sloveniji, zanimivo. Tukaj je seznam preverjenih: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/okna/pvc-okna-cena-plasticna-prednosti-slabosti-ponudniki/

Kaj je počilo v okolici Sevnice?
ned, 5.1.2020 (11:35)
Jan Božič: Men še zdej po ušesih doni, policaji pa tavajo v temi, tu je bil verjetn veliki pok. Apokalipsa. Jest sem se skril v kevder in ne grem ven dokler ne bojo vse cisterne prazne

Za volanom 11-letni otrok, oče sopotnik
sre, 1.1.2020 (10:15)
Janez Novak: Pohvalno! Je treba delat, pa tudi črna kronika ni več dolgočasna :)

Objavili natečaj za bazenski kompleks v Češči vasi
tor, 31.12.2019 (11:45)
True Truic: Olimpijski center , tako kot so lokalni lopovski Olimpijci, ki so ga ustvarili zmagovalci v lokalni olimpijski panogi: "Marija k sebi z žegnom". Sicer pa so v NM delujoči le 3 športi: atletika, kolesarstvo in hitrorastoče plavanje ter potapljanje...zato večnamenske športne dvorane ne potrebujemo. Drugih šporov ni. Če le ti niso vključeni v disciplino "Marija k sebi" si ne zaslužijo Olimpijskega balona. Sicer je za šport v NM zelo dobro poskrbljeno in je odlično podprt , saj se naši Olimpijci z Rotovža zelo dobro zavedajo njegove pomembnosti za nek kraj in njegovo promocijo. Živel šport v MONM še na mnoga leta .! Srečno "rotovški Olimpijci" v letu 2020, želimo vam veliko športnih uspehov : v teku, hitrem vijuganju skozi ovinke brez zavor in seveda potapljanju..!