Zadnji komentarji

Novomeška bolnišnica med najslabše ocenjenimi
ned, 8.5.2011 (08:00)
Saso Bursac: To je tudi posledica slabega vodstva. Potreben je resnejši pristop, ne pa da se dve osebi izmenjavata na direktorskih položajih ZD Novo mesto in SB Novo mesto. Kateri debili sploh odločajo o vodstvih teh ustanov?

FOTO: Kostak začel sanacijo odlagališča v Zalogu
pon, 19.8.2019 (09:50)
Aleš P.: Sanacijo bi moralo po zakonu plačati podjetje Ekosistemi d.o.o. Celje, ali vsaj trenutni lastnik. Pričakujem, da iz te moke ne bo kruha, zato bomo na koncu mukotrpne pravno-upravne poti sanacijo plačali državljani, torej bo šlo iz državnega proračuna. Tako to je v mafijski državi, ki je tako oblikovana in v 30-ih letih utrjena, vključno s pravnim "redom". Poudariti pa je potrebno še nekaj, znova in znova: to je ZGOLJ začetek sanacije V MAJHNEM delu - zgolj odvoz odpadkov, ki so ostali po zaključku delovanja Ekosistemov, t.j. po požaru. Nekaj je, čeprav 2 leti prepozno. A sanacija te največje mafijske, v veliko pogledih nezakonite svinjarije na Dolenjskem bo zahtevala še sondiranje pred dobrim desetletjem "saniranih" glinokopov, ki po zagotavljanju nekaterih prič, ki se nočejo izpostavljati, skrivajo še večjo ekološko bombo v smislu zakopanih NEVARNIH odpadkov in posledično ponovno sanacijo; ter predvsem sanacijo, t.j. zamenjavo zemljine na samem obratu in še posebej v okolici (javne in privatne površine, tudi kmetijske prvega reda), ki je kontaminirana v velike globine in se preko nje ŠE VEDNO onesnažuje podtalnica, ki med drugim napaja dva "že sanirana" vodnjaka ob reki Krki, kar je neposreden dokaz za okoljsko škodo, ki pa je pristojne državne institucije še danes nočejo priznati. Tako je to - samo začetek! Kdaj bo pa konec? Nikoli, pometeno bo pod preprogo.

Vas zanima poklic policista za nadzor državne meje?
čet, 22.8.2019 (09:10)
Saso Bursac: Več o policijskem kriminalu v Sloveniji piše na naslednji spletni strani: https://www.dossierkorupcija.com/novice/?p=19202

Šarec odločno za drugi blok jedrske elektrarne
čet, 22.8.2019 (15:15)
toto: kar naj si drugi blok jedrske elektrarne gospod Šarec postavi na svojem dvorišču mi v Posavju ga neželimo. Naj Vam pojasnim zakaj drugi blok nuklearke, sedaj je drugi tir pri katerem bo elita na račun davkoplačevalcev polnila privatne žepe in že se načrtuje drugi blok da bo elita zopet polnila žepe to so počeli pri izgradnji avtocest in zmeraj so taki projekti rojeni za elito nas ovce pa s tem futrajo. Na Savi lahko zgradijo 10 pretočnih elektrarn ki so zelo poceni saj koristijo naravni vir energije, sedaj se je nehalo govoriti o hidroelektrani Mokrice ker tu elita pobere lahko samo cente in tu ni stotine milijonov za elito, tako so nas preigrali z dokapitalizacijo banke, banke dokapitalizirali z miljardami prodali pa za drobiž in tako naprej in tako naprej kdaj se boste Vi ki prejemate po 500 EUR miloščine za trdo delo v celem mesecu in kdaj se boste zbudili in krenili po poti Matije Gubca ki se je uprl zaradi desetin. Kdaj Slovenci ???????

Kino na prostem prvi večer postregel s filmom Žige Virca
pon, 19.8.2019 (09:00)
reziser: ure predstav za danes? ali za vikend?...dve predstave na leto placane od eu zame niso art kino ....je pa priročen izgovor za vlečenje denarje in bremzanje idej drugih ljudi

Halo, tukaj je bralec Dolenjca! Dežurni novinar danes znova ob 20. uri
čet, 29.3.2018 (15:00)
Pavle: Eva Čemas sramoti poleg same sebe še cel ZD Črnomelj. A se res ne da odstaviti te odvratne babe?

Zakaj brežina pod cesto ostala nepokošena?
ned, 18.8.2019 (15:00)
Jan Božič: ta bik ko je to napisal naj gre sam kosit, ne pa samo zijala past

Zaman so čakali prevoz
sre, 14.8.2019 (12:25)
Pavle: Tista ograja pa bodeca zica pa res sluzita svojemu namenu!

FOTO: 12. blagoslov klopotcev 
pet, 16.8.2019 (11:00)
Franci D: Najlepša jesenska muzka.

Cvičku vrniti ceno in ugled
pon, 12.8.2019 (12:40)
Franci D: Vino ni vino, zato tudi cena ne more biti za vsa vina visoka. To se šteje po kvaliteti. Ne moremo primerjati vrhunsko vino s cvičkom. Ne bom omenjal na katera vina mislim, ne spadata pa v isti rang, čeprav cena namiguje na to. Nekateri vinarji pa tudi flaširajo tak cviček, da dela sramoto drugemu, ki je morda boljši.

V kombiju se je skrival lep plen
pet, 16.8.2019 (08:10)
tapravpodgurc: Če pa nisi cigan, bi pa 2 leti sedel. Fajn državo imamo ja. Še nagrado naj jima dajo ker nista kombija ukradla.

Čez mejo pripeljal 5 kilogramov heroina
čet, 15.8.2019 (11:00)
pejpr: Nič mu ne hudega. Že sedaj je pravi pujs, po 6ih letih bo pa še večji.

Poslovila se je Fanika Požek
tor, 13.8.2019 (11:00)
slavi pasic: Fanika, moja sosolka, veliko prezgodaj si nas zapustila. Pocivaj v miru. Ljudje bojo prepevali tvoje lepe pesmice se na stotine let. Vsej druzini moje globoko sozalje Slavica Stubler - Pasic Canada

Prvi izvedli t. i. preplastitev »inlay«
sob, 10.8.2019 (11:10)
matjaz: Cestitke ortopedom za vrhunski dosezek.

Mestni minibus potrebuje ime
sob, 10.8.2019 (10:05)
miha: Kibla

Ko monitoring postane ribolov z elektriko in glisiranje po Krki
čet, 8.8.2019 (17:00)
miha: ha zanimiv ta monitoring

Da bi se tudi z zastopniki pacientovih pravic v zdravstvu kaj spremenilo na bolje
pet, 5.6.2015 (07:50)
Pavle: Z go. Reboljevo samo zgubljate cas, ne dajajte ji nobenih pooblastil, ker vas na razpravi ne bo sploh pustila da opisete svojo plat zgodbe! -V svoji pisarni sicer galami cez zdravnike, v" javnost"i pa samo poskusa prikriti njihove ocitne napake! Ce ste res sigurni v svoj prav, pojdite takoj do odvetnika za odskodnine!!! Ce bo pa kdo uzaljen mu dajte v urednistvu moje podatke pa naj vlozi tozbo, ni problem...

Predsednik danes križari po Dolenjski
sre, 7.8.2019 (14:35)
True Truic: Če se potrudimo biti malce objektivnejši, kaj pa je tu narobe? Človek je patriot, koristi svoj dopust doma tako, da potuje po svoji deželi, propagira zdrav aktiven način življenja in se druži z vsem narodom.... Do tukaj ne vidim nobene slabe poteze....prej obratno in pohvalno. Faca. Nekateri bodo rekli populizem, vendar takih ne vidimo, da bi počeli kaj vzornega za svoje državljane, razen da propagirajo vse kar se nebi smelo... Tu se vsaj zdrav način življenja prezentira..

Bombardier je že »pristal« na Selih
tor, 6.8.2019 (14:00)
neevedni: super dejanje in prispevek,samo nevem zakaj, je toliko enakih slik-zgubijo smisel- naveličam se slike klikat,če je toliko enakih ali zelo sličnih?! za pravega tehnika ni noben problem jih odstraniti pred vnosom !

Kradel po delovišču, vlomili v hiše in prodajalno
tor, 6.8.2019 (12:00)
miha: Pa bi šla tista "žlica" v kombi?