Zadnji komentarji

Biokristalizacija: Kakšna je življenjska moč hrane?
pet, 15.2.2019 (10:00)
Jožko: Ali bi ti "dve zaposleni", ki sta obiskali laboratorij, za nas rajo, kaj konkretnega povedali o svojih vtisih in dognanjih po tem ogledu ? Bi nas to celo zanimalo kaj okoli tega. Kak intervju z njima, bi bil verjetno zanimiv.

Pogodba za nov gasilski avto je podpisana!
čet, 14.2.2019 (09:00)
Tadej Hocevar: 250 tisoč evrov!!!!

Župan z gospodarstveniki: prednost urejanju infrastrukture
čet, 14.2.2019 (08:00)
abc: Od kje županu, da gre gradnja 3. razv osi po načrtih? Tudi slučajno ne.

Zavod Novo mesto od danes vodi v.d. direktorja Jasna Dokl Osolnik
pet, 1.2.2019 (12:10)
reziser: Vidm, da še zmer ni prebolu, še zmraj trdi, da nas bodo kolesarske steze bolele naslednjih ohoho let...res kronan idiot tale true truic

Jo je spletna trgovina "nategnila"?
pet, 19.1.2018 (08:10)
Alojz Funa: Z Extrem digital sem imel podobno zgodbo,le da meni telefon ni padel,ampak se je pokvaril po kakih 10 mesecih.Pogledal sem na spletno stran od Extrem Digital in tam sem prebral.da se kupci,pri morebitnih okvrah telefona,obrnejo kar na lokalni pooblaščeni servis.Obrnil sem se na Sistem Ena in telefon so mi popravili v treh tednih.Potem pa čez eno leto,se je telefon spet pokvaril in sem ga poslal na isti servis.Telefon so mi prevzeli s hitro pošto in potem tri tedne ne duha,ne sluha.Po treh tednih se hotel stopiti v stik s podjetjem,vendar neuspešno.Niso se javili na telefon,ampak me je sistem avtomatsko preusmerlo na email in od tu tudi nobenega odgovora.Ker od tu ni bilo odgovora,se stopil v stik s prodajalcem,Extrem Digital in dobil odgovor,da naj zahtevam iz sevisa vso dokumentacijo in naj jim jo pošljem.Ko sem poslal dokumentacijo prodajalcu,so mi odgovorili,da je garancija potekla in da mi ne morejo pomagati.Hotel sem jim razložiti,da je garancija potekla med tem časom,ampak nisem več dobil odgovora.

Bober se je ujel v zapornici pri Podgozdu
pet, 8.2.2019 (18:20)
Jan Božič: je pa res boljš ,da se mal sprehodjo in državi pošljejo račun,kot da pjančujejo

»SDS bo nadzorovala samo sebe«
tor, 5.2.2019 (15:00)
True Truic: Stric Lojze Janša je pa BIH osvobodil. In Hrvaško po malem. Pa Kučan je tudi sodeloval. Vsi so delovali okolju prijazno ter tako pospešili trazvoj celotne regije. Tako je.

Skupna skrb za spomenike NOB
čet, 7.2.2019 (12:45)
True Truic: Tako je. Praznovati je potrebno svetovni 20.april, in nacionalni 20.avgust. Vmes duhovno praznovati 11.februar, seveda pa ob tem sodelovati z našimi tradicionalnimi zavezniki ZDA in UK., ter spoštovati Bruseljska načela pozitivnih vrednot zahodne demokracije in zahodne danes sicer pravoslavne Antične Grčije. tako je, Stric Lojz vi ste pravi zgodovinski biser in načelen sodobni demokrat:)

Zaplet že na začetku občinske seje
pet, 8.2.2019 (10:50)
Jožko: Gospod Sladič, imate seveda popolnoma prav. To je posledica takozvane demokracije, kjer odločajo o tem kdo je sposoben voditi občine, tudi povsem nekompetentni ljudje. Ne morete pričakovati kaj drugega, na to se bo treba privaditi. Je pa zanimivo, da vas v vašem opozorilu, vsaj tako gre sklepati, ni podprla gospa Breda, ki bi po defoltu, to pač morala. Drugi časi, druge manire.

Razpis za podpore kmetijstvu
čet, 7.2.2019 (08:00)
Scobie John: Ivan_skobe@yahoo

Grozil s pištolo in si tako na glavo nakopal policiste ter hišno preiskavo
čet, 7.2.2019 (13:40)
Jožko: ojej, spet iz okolice :-)

Macedoni je novi predsednik Združenja mestnih občin Slovenije
tor, 5.2.2019 (10:10)
matjaz: ej Grega, daj nam povej, zakaj se zdaj štemajo kocke in koplje na glavnem trgu ? A je morda kdo kramp pozabu spodaj? A bo za tovrstni poseg potreben kak aneks?

Asfaltirali vinogradniško pot
pon, 4.2.2019 (11:55)
Lojzekov stric: Župan fotkanje z Mojco ,vam ne koristi volilci so jo nagnali iz županove pisarne,iščem fotke ako je Mojca kdaj vzela s seboj Fabjana na otvoritev pa ne najdem.

Policisti reagirali na opozorilo novinarjev: zasegli šest kosov orožja in več kot 700 nabojev
sre, 6.2.2019 (15:15)
Jožko: Zopet "iz okolice" :-)

Od kod vonj po plinu?
sre, 6.2.2019 (07:00)
reziser: 65%+ pač še vedno boli,

Objekt, kot ga v Sloveniji še ni bilo
pon, 21.1.2019 (10:00)
True Truic: Juda prinaša novemu mestu izdajo, grobar ga pokoplje , lepa vida veliko skrbi za kužke, , sera sera v skladu z imenom, makedonc pa nobene dodane vrednosti - le veliko dolgoročno IZGUBO.

Stanovanjski sklad odstopil od pogodbe z družbo Rafael
pon, 4.2.2019 (15:00)
miha: Vse lepo in prav, vendar kakšno zvezo ima ta članek z Dolenjsko? Morda bi zraven spadal še kakšen čanek iz Damaska.

Največja letošnja naložba bo obnova bazena
pet, 1.2.2019 (11:15)
Jan Božič: taglavna sta pospeševalec in živinozdravnik,za na občino je vsak dober

Hudoklin bo svetnik - Upravno sodišče RS ugodilo njegovi pritožbi
čet, 31.1.2019 (10:00)
jkrasev7: Res je tako kot si napisal brus013, vendar pa se bojim da bodo ti stroški ki so nastal spet bremenili občinski proračun, to pa normalno pomeni, da bomo plačali mi občani, čeprav bi to morali vsi ki so nasprotovali svetniški izvolitvi Franca Hudoklina. Vsi ti so kot se ve dobro situirani in mislim da ne bi nihče obubožal pa pravični bi bilo. Kar se pa tiče pojasnila občinske uprave, da je prišlo do lapsusa pri obveščanju stranke SLS me pa zanima ali bodo ugotovili in izpostavili odgovornega ali pa bo ta še nagrajen, da bo ponavljal s svojimi lapsusi.

Hribar potrjen za župana, Krnčeva napovedala pritožbo
čet, 31.1.2019 (03:15)
nepozabljen: Volitve v ŠT so farsa. Potrebno je ponovno štetje glasov preko republiške volilne komisije. Zakaj se izključuje javnost iz sej? Javnost je izvolila svetnike in javnost ima pravico vedeti kaj se dogaja. Kdo ima interes da se stvai prikrivajo? Očitno v ozadju meša štrene nekdo, ki ima veliko in bi rad imel še več. Dejstvo je da so volitve zmanipulirane. Bo kdo odgovarjal?