Zadnji komentarji

Bodo Romi v Žabjaku plačali komunalni prispevek?
sre, 19.2.2020 (11:15)
Marko Kolenc: Obup je tole s cigani. Noben ne bi delal, ko se gre pa za pravice pa vsi nekaj zahtevajo. 3 mesece sem bil brez sluzbe pa so me skoraj vsak teden klicali če pošiljam prošnje, pa tko naprej...me zanima če njih kdo kaj vpraša?!? Naj se nekdo že opogumi in spravi to drhal kej delat, je dovolj javnih del....ženske romkinje pa kastrirat ko imajo 2 otroka!

Po avtocesti z več kot 200 km/h
tor, 18.2.2020 (09:20)
Janko Lisjak: Sram ga je lahko jaz bi se vozil 250 stakim avtom. Gospodje policiste ce se bosre vozili po primorski avtocesti boste lahko napisali kazni vsaj 70% voznikam po levem pasu pocasi obvezno brez smernikov.

Sanat ga je držal, mladoletnik pa je vihtel nož
tor, 18.2.2020 (11:10)
Franci D: Ni čudno, da je tako stanje, za vse te izmečke je kriva država, ona jih vzgaja in preživlja. Torej družina teh izmečkov je Kdo?

Občina ima tri podžupane
sre, 16.10.2019 (09:55)
Franci D: Javna uprava ima preveliko nepotrebnih zaposlenih, doklej bo tako?

Kmalu sistem souporabe električnih avtomobilov
sre, 5.2.2020 (17:00)
peter4567: Kot projekt s kolesi, župan se na veliko hvalisi oh in sploh kako je to hud projekt in kako smo prebivalci zadovoljni z njim. No situacija je več kot ne obratna. Z bicikli se ne vozi tako rekoč noben! Tudi cena 30€ po sezoni je v primerjavi z ljubljansko (3€) žaljiva do nas meščanov. O kvaliteti teh biciklov pa sploh ne bom izgubljal. Poizkusite enega "električnega" in videli boste sami.

70 let Dolenjskega lista: Naše poslanstvo je domača, lokalna novica
pon, 17.2.2020 (10:15)
Mima: Iskrene čestitke!!! In vse najboljše najboljši lokalni novinarski ekipi še naprej! Naj vam nikoli ne zmanjka energije za vse domače terene in bralcev, ki razlikujejo med vašimi osebnimi zapisi in prepisanimi pr sporočili :) Še na 70 in več!

Hitro cesto in zadostno elektriko
pet, 14.2.2020 (09:55)
Lojzekov stric: škoda, ker je prejšnja županja in njena podžupana naredila veliko premalo sploh kaj se tiče elektrike

Prihaja nova lekarna
čet, 13.2.2020 (10:05)
True Truic: Top 5 slik na temo Jude, kradonićke, kosobrina, grobarja in makedonca vam zbijajo naklado, obiske portala, priljubljenost itd...jaz bi jih se izogibal.

Požar v Termah Čatež: osumljenca najprej vlomila v lokal, ga preiskala, nato zažgala
sre, 12.2.2020 (14:05)
delec: Meni sploh ni jasno, pa verjetno ne samo meni, kaj se to v naši državi dogaja. Sami stari znanci policije, prosto zunaj na prostosti, počnejo kazniva dejanja in za povrh jih niti malo ni strah posledic. Saj lep dokaz je to, da sta odpeljana kot osumljenca in še tam kot boga, opečena in okrvavljena, vlomila v avtomat s sendviči. Lepo jasno je vidno, da se požvižgata na sistem in ju boli briga za posledice, ker vesta, da iz vsega tega zopet ne bo nič. Spet bosta imela nekaj dodatnih zaznamov v dosjeju in spet bosta dobila pogojno kazen. Kje je nekomu pamet, da to namerno tako počnejo, kdo bi vedel. Vendar zagotovo to vodi v propad in razkol v družbi. Kako potem pričakovati asimilacijo in spretje v družbi normalnih ljudi, ko vidiš, da imaš opravka s totalnim .... od človeka? In pri vsem tem se čuditi, da smo potem državljani ksenofobi in še kaj? Absolutno nič čudnega.

Dvorišče Beti kmalu gradbišče
sre, 12.2.2020 (16:30)
xxx: Metlika, nova Silicijeva dolina, leto, dve pa nižje plače od 2000 eur ne bo.

Vlak ne piska več, imajo zapornice
pon, 10.2.2020 (13:00)
Bumbar: "Omenjena cesta je namreč glavna povezava Novega mesta z Belo krajino..." No, zapornice so super pridobitev, vendar se cel svet ne vrti okrog vas. Glavni povezavi sta partizanska magistrala in cesta čez Gorjance, ne pa čez Birčno vas...

Varuh zahteva ureditev bivanjskih razmer v romskem naselju Goriča vas
pon, 10.2.2020 (14:25)
delec: Naj jih preselijo na Svržake pri Metliki, tam so že enake družine in zato jim ne bo problem, ko bodo med sebi enakimi. Tudi za finančno podporo jih ne bi smelo skrbeti, saj glede na to, da se prebivalci od tam vozijo v Porschejih, Audijih RS6, BMW-jih X6 Audijih Q8 ipd. pa tudi luksuzne hiše se zidajo, kot kaže finančnega pomanjkanja sploh ni in bodo svoje premoženje radi delili z drugimi.

Nevarna luknja na Kandijskem mostu
sob, 8.2.2020 (16:30)
miha: No naj bo jasno, da tako olesenel in močan kot je stari liguster, ta nova sadika ne bo še vsaj 15 let. Povem iz prve roke. Tale zaščita, ki je bila zdaj izvedena je prav smešna. Ne vem kdo je to izvedel, ampak raje ne bom natipkal besed o tem, kaj si mislim. Se pa sprašujem, zakaj so sploh izruvali starega, ravno tako, zakaj so sploh tisto škarpo ta staro podrli in šli delat novo? Enako zakaj so na drugi strani mosta odbili vrhni kamen na škarpi in ga nato zamenjali z nekim novim, ki se geometrijsko ne ujema najbolje?

Kultura nas spodbuja k sožitju
pet, 7.2.2020 (10:30)
Retrofili: Kaj je vrhunski uspeh na področju kulture pri nagrajencu Jakatu?

Častni občan Novega mesta bo ...
pet, 7.2.2020 (12:40)
Alojz Kobe GAS: Potem, ko je KMVVI-Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja sprejela številne odločitve brez potrebne večine, kljub temu da je v komisiji več kot 2/3 svetnikov iz županove koalicije. Smo sedaj dobili na mizo nov predlog Poslovnika KMVVI, po katerem naj bi za sprejemanje sklepov zadostovala večina opredeljenih glasov torej 1od 9 članov? TOREJ SE POSTAVLJA VPRAŠANJE ZAKAJ RABIMO KMVVI, OBČINSKI SVET, NADZORNI ODBOR,... ČE JE FUNKCIJA TEH V ZDAJŠNJEM SKLICU LE LEGALIZACIJA ODLOČITEV POSAMEZNIKOV POGOSTO ZA NAZAJ, KOT TUDI V PRIMERU ZADNJIH IMENOVANJ V OS MO NOVO MESTO?

Franc Hudoklin stavi na izkušnje in zagnanost
čet, 6.2.2020 (16:25)
Lojzekov stric: izkušnje niso dovolj , ne bo dovolj, protikandidat je boljši

Hudoklin in Simončič za šentjernejskega župana
čet, 6.2.2020 (08:40)
Matej83: V Petelinjedolu sploh ne vedo kaj bi radi...

Radio Krka išče nove sodelavce
čet, 6.2.2020 (12:40)
Matej83: Kje je Marjan Novina? Bila je prava popestritev

Novomeški športniki leta: Jorgić, Vovkova in rokometašice
sre, 5.2.2020 (10:40)
True Truic: Čestitke vsem športnikom in športnim delavcem na trudu in doseženih rezultatih. Čestitka tudi bandi občinski z macedonijem na čelu, ki je uničila Šport v Novem mestu.

Podkupovanja v Romuniji ni bilo, direktorico pa so vseeno zamenjali
čet, 30.1.2020 (15:30)
True Truic: saso napisano korektno, odkrito. Sicer so ta dejstva lokalnih in državnih "mafijašev" izvedljiva in dopustna. saj se jim pravno vsem tem ne more zgoditi nič, globoka država ima preveč prste vmes v sodstvu, policiji, inšpekcijah itd. Torej do tu jasno. Ni pa jasno kako lahko take pic*hke mimo teh zakonov egzistirajo. Pri nas ni avtomobilov v zrak, pri nas ni groženj otrokom in družini, pri nas ni streljanja in mrtvih., pretepenih , ni raznih nesreč z avti in podobno....Torej ta paralelna država je zatajila in sicer na notranjem ustrijstvu ter hirarhiji....Zato pa slednji ( mentalno so to sicer pokvarjene barabice -hijene in strahopetci) v NM tako uspevajo....Ko bi se začele dogajati "prave" mafijašker igrice bi se isti trenutek marsikaj spremenilo in uredilo....Tako pa "frajerčki" ostanejo lokalni frajerčki še naprej...še cerkev jih ima rada in jim to vse požegna :), Novomeščani pa....o saj o njih pa ni vredno izgubljati besed:)Škoda časa....