.

Tudi v iztekajočem se šolskem letu so bile šole in učitelji na velikih preizkušnjah. Taki in drugačni modeli poučevanja, spreminjajoča se pravila, mehurčki, samotestiranja … Vse to ob otrocih in mladostnikih, ki od svojih učiteljev že tako terjajo zvrhano mero pozornosti, iznajdljivosti in potrpežljivosti, da ne govorimo o starših, ki v dinamiko pedagoških procesov prav tako vtisnejo svoj pečat.

Dovolj razlogov torej, da tudi letos izpeljemo akcijo Dolenjskega lista Učitelj leta.

Vaše glasove bomo preko spletnega obrazca in glasovnice, ki je objavljena v tiskani izdaji Dolenjskega lista, zbirali do 15. junija.

Rezultate glasovanja bomo objavili 24. junija v Dolenjskem listu in na spletni strani Dolenjskilist.si.

 

Med bralci, ki bodo glasovali, jih bomo izžrebali pet, ki bodo prejeli darilo. Če želite sodelovati v žrebanju, vpišite vaše kontaktne podatke. Za samo glasovanje vnos podatkov ni obvezen.

 

* Z oddajo podatkov ste izrazili strinjanje, da sodelujete v nagradnem žrebanju. Za namen izvedbe žrebanja bo Dolenjski list d.o.o., Ljubljanska cesta 26, Novo mesto vaše posredovane osebne podatke obdeloval in uporabljal v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, za potrebe izvedbe nagradnih iger. Vaši osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam. V primeru, da želite od nas dobiti kakršnekoli informacije v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, nam to lahko sporočite pisno na naslov Dolenjski list d.o.o., Ljubljanska cesta 26, Novo mesto.

 

 

.