Glasujte in povejte, kdo si zasluži naziv UČITELJ LETA!

 

Glasovanje je zaključeno

 

Šole, kot smo je bili vajeni, je bilo lani tako rekoč čez noč konec. Kako so se v teh spremenjenih okoliščinah znašli šolarji in kako so nepričakovane spremembe obvladovali učitelji?

To vprašanje je spodbudilo našo novo akcijo UČITELJ LETA. V njej izbiramo med imeni pedagoških delavcev tista, ki bi jih učenci in njihovi starši postavili za zgled.

Vaše glasove bomo preko spletnega obrazca in glasovnice, ki je objavljena v tiskani izdaji Dolenjskega lista, zbirali do 15. junija.

 

* Z oddajo podatkov ste izrazili strinjanje, da sodelujete v nagradnem žrebanju. Za namen izvedbe žrebanja bo Dolenjski list d.o.o., Ljubljanska cesta 26, Novo mesto vaše posredovane osebne podatke obdeloval in uporabljal v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, za potrebe izvedbe nagradnih iger. Vaši osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam. V primeru, da želite od nas dobiti kakršnekoli informacije v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, nam to lahko sporočite pisno na naslov Dolenjski list d.o.o., Ljubljanska cesta 26, Novo mesto.

 

 

.